Καβαλίερς - Σέλτικς 102-109: Ούτε ο ΛεΜπρόν δεν αλλάζει τη μοίρα του... μισού Κλίβελαντ (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής (109-102). Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς... πλήρωσαν τις σημαντικές απουσίες (Μίτσελ, Άλεν) και ακόμα και η αύρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς που είδε το ματς από τις εξέδρες, δεν άλλαξε τη μοίρα της.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλησε να δει από κοντά τα play off του ΝΒΑ. Όχι πως δεν αγωνίστηκε σε αυτά τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο αποκλεισμός στον 1ο γύρο, υποχρεώνει τον «Βασιλιά» σε ένα ρόλο παρατηρητή.

Ο Τζέιμς βρέθηκε στις εξέδρες του Rocket Filedhouse, παρέα με ένα μπουκάλι κρασί, αλλά η παρουσία του δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα των Καβαλίερς (ήττα με 109-102) στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς. Δεν είναι μονό ο ΛεΜπρόν, αφού ο Τζάρετ Άλεν έμεινε εκτός για ένα ακόμα ματς, ενώ πριν το τζάμπολ τέθηκε νοκ άουτ και ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος στη σειρά μετράει παραπάνω από 30 πόντους σε μέσο όρο.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πέτυχε 33 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν 27 και οι Σέλτικς με ροτέισον μόλις 8 παικτών (για άλλη μία φορά) απέχουν μία νίκη από την επιστροφή στους τελικούς της Ανατολής.

Για τους Καβαλίερς, ο Ντάριους Γκάρλαντ μέτρησε 30 πόντους με 7 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-37, 57-62, 78-88, 102-109.

Σέλτικς - Καβαλίερς 3-1

*Αν χρειαστούν

@Photo credits: NBA/Getty Images, Lauren Leigh Bacho

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα