Λέικερς: «Υποψήφιος για τον πάγκο ο Τζέι Τζέι Ρέντικ»

Λέικερς: «Υποψήφιος για τον πάγκο ο Τζέι Τζέι Ρέντικ»

Λέικερς: «Υποψήφιος για τον πάγκο ο Τζέι Τζέι Ρέντικ»

bet365

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ φαίνεται πως είναι ένας από τους βασικούς πιθανούς υποψήφιους για τον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Σαμς Τσανάρια, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν αρχίσει τις πρώτες επαφές ώστε να βρουν τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από την επερχόμενη σεζόν.

Ένας από τους πρώτους βασικούς υποψήφιους φαίνεται πως είναι και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Ο 39χρονος έχει μία μακρά καριέρα ως παίκτης στο NBA, από το 20006 μέχρι το 2021, έχοντας περάσει διαδοχικά από τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Κλίπερς, τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, τους Πέλικανς ενώ τελείωσε ως παίκτης των Ντάλας Μαβερικς.

Μάλιστα ο ίδιος, από τον περασμένο Μάρτιο, έχει αρχίσει podcast μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ένα ακόμη όνομα το οποίο «παίζει», είναι αυτό του έμπειρου βοηθού προπονητή, Τζέιμς Μπορέγκο αλλά και αυτό του Σαμ Κασέλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα