Πόρτις για Ντοκ Ρίβερς: «Πήγε το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο» (vid)

Πόρτις για Ντοκ Ρίβερς: «Πήγε το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο» (vid)

Πόρτις ΝτοκΡίβερς

bet365

Ο Μπόμπι Πόρτις αποθέωσε τον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Γκλεν Ντοκ Ρίβερς εξηγώντας ότι εξέλιξε και βελτίωσε το παιχνίδι του.

Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς θεωρείται αποτυχημένη. Τα «Ελάφια» αποκλείστηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς στον α' γύρο των play off με αποτέλεσμα να κάνουν... πρόωρες διακοπές. Παρόλα αυτά υπήρχαν και κέρδη. Και ένα από αυτά ήταν η παρουσία του Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις (περισσότερες) ευκαιρίες που του δόθηκαν λόγω και των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν.

Ο δυναμικός φόργουορντ των Μπακς απέδωσε τα εύσημα στον Γκλεν Ντοκ Ρίβερς, εξηγώντας ότι ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την αγωνιστική του άνοδο κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν: «Λατρεύω να παίζω για τον Ντοκ. Ξεκλείδωσε έναν νέο παίκτη από μέσα μου. Πήγε το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μπόμπι Πόρτις στο «FanDuel TV’s Run It Back» poddcast.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Μπόμπι Πόρτις είχε κατά μέσο όρο 13.8 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και στα 82 ματς που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο, ενώ αντίστοιχα στα play off μέτρησε 16.5 πόντους, 11.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 31:20 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα