NBA, Σέλτικς: Ο Τζέιλεν Μπράουν αναδείχθηκε MVP των τελικών της Ανατολής

NBA, Σέλτικς: Ο Τζέιλεν Μπράουν αναδείχθηκε MVP των τελικών της Ανατολής

Ο Μπράουν

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράουν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών της Ανατολής, οδηγώντας τους Σέλτικς στο 4-0 επί των Πέισερς.

Οι Σέλτικς το έκαναν να μοιάζει εύκολο. Κέρδισαν με 4-0 τη σειρά απέναντι στους Πέισερς, μετά και το 102-105 στην Ιντιανάπολις τα ξημερώματα, για τους τελικούς της Ανατολής, με τον Τζέιλεν Μπράουν απόλυτο πρωταγωνιστή. Και αυτό είχε ως ανταμοιβή για τον ίδιο, να αναδειχθεί MVP των τελικών στην Ανατολή.

Ο Μπράουν κάνει γενικότερα μια πολύ καλή σεζόν, ενώ στους τελικούς της Ανατολής μέτρησε 29.8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ενώ μεταξύ άλλων υπήρξε και ο πρωταγωνιστής του Game 1, όταν με δικό του τρίποντο οι Σέλτικς έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση και απέφυγαν το break. Καθώς και στο Game 2 υπήρξε ξανά καθοριστικός με 40άρα που έδειξε τον δρόμο στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα