NBA, Αντετοκούνμπο: Ο Πολ Τζορτζ ανέφερε πως το φαβορί για το Νο1 του Draft μοιάζει σε εκείνον

NBA, Αντετοκούνμπο: Ο Πολ Τζορτζ ανέφερε πως το φαβορί για το Νο1 του Draft μοιάζει σε εκείνον

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Άλεξ Σαρ έχουν πολλές ομοιότητες στο παιχνίδι τους, σύμφωνα με τον Πολ Τζορτζ.

Το NBA Draft πλησιάζει και μπορεί φέτος να μην υπάρχει Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ωστόσο οι Γάλλοι θέλουν να κατακτήσουν ξανά την κορυφή με τον Άλεξ Σαρ. Ο Γάλλος ψηλός, ύψους 2.15μ. φαίνεται πως θα αποτελέσει τον διάδοχο του συμπατριώτη του και ο Πολ Τζορτζ έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για εκείνον.

Ο σταρ των Κλίπερς μίλησε στο podcast του για το Draft και για το φαβορί του Νο1, συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Μου αρέσει η σύγκριση αυτή. Μου αρέσει που ο Γιάννης είναι ένας από τους αγαπημένους σου παίκτες, βλέπω ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού πάνω από τη στεφάνη, στο τρανζίσιον, στον χειρισμό της μπάλας, τη δημιουργία. Νομίζω πως είναι σαν τον Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης είναι το πρωτότυπο ψηλού, οπότε μου αρέσει που υπάρχει η σύγκριση» ήταν τα λόγια του Πολ Τζορτζ.

Ο 19χρονος Γάλλος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους Περθ Γουάιλντκατς της Αυστραλίας, όπου και μέτρησε 9.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.5 μπλοκ και 0.9 ασίστ στα 17 λεπτά που αγωνιζόταν. Με τους Χοκς που διαλέγουν πρώτοι τη φετινή σεζόν να έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα