NBA, Σέλτικς: Αισιοδοξία για επιστροφή Πορζίνγκις στο Game 1 των τελικών

NBA, Σέλτικς: Αισιοδοξία για επιστροφή Πορζίνγκις στο Game 1 των τελικών

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

bet365

Το πρώτο παιχνίδι των τελικών του NBA, τρέχει να προλάβει ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, με τους Μπόστον Σέλτικς να παραμένουν αισιόδοξοι πως θα το καταφέρει!

Από το Game 4 απέναντι στους Χιτ και έπειτα, οι Σέλτικς στερούνται τις υπηρεσίες του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο σέντερ των Κελτών συνεχίζει την αποθεραπεία του στη γάμπα, με τους Σέλτικς να έχουν την ευχέρεια να του δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται.

Οι Βοστωνέζοι απέκλεισαν με... σκούπα τους Πέισερς και προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA, αναμένοντας πλέον την επιστροφή του Λετονού ψηλού. Ο Πόρζίνγκις, όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, υπάρχει πιθανότητα να παίξει στην πρεμιέρα των τελικών.

Εκεί όπου οι Σέλτικς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, με τους Μάβερικς όμως να έχουν σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους Τίμπεργουλβς.

Θυμίζουμε πως ο Πορζίνγκις στη regular season υπήρξε πολύ επιδραστικός, έχοντας 20.1 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.9 μπλοκ μέσο όρο.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα