Μάβερικς: Επιστρέφει ο Μάξι Κλέμπερ, εκτός ο Λάιβλι από το Game 4 με τους Τίμπεργουλβς

Μάβερικς: Επιστρέφει ο Μάξι Κλέμπερ, εκτός ο Λάιβλι από το Game 4 με τους Τίμπεργουλβς

Ο Μαξ Κλέμπερ σόκαρε τους Λέικερς με τρίποντο στο φινάλε

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζουν τις... σκούπες στο Game 4 με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Επιστρέφει ο Μάξι Κλέμπερ, τέθηκε νοκ άουτ ο Ντέρεκ Λάιβλι ο δεύτερος.

Οι τελικοί της Ανατολής ολοκληρώθηκαν με τον θρίαμβο των Μπόστον Σέλτικς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς (4-0). Απομένει πλέον να φανεί ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, με τους Ντάλας Μάβερικς να χρειάζονται μία νίκη στα επόμενα τέσσερα ματς (αν φτάσει η σειρά φυσικά σε Game 7) για να αποκλείσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Στην προσπάθεια για τη... σκούπα (3:30, ξημερώματα Τετάρτης το τζάμπολ) οι Μάβερικς μετρούν μία επιστροφή και μία απουσία. Ο Μάξι Κλέμπερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο ετοιμάζεται για την επιστροφή του, μετά από απουσία 25 ημερών.

Ωστόσο, ο κομβικός στα play off, Ντέρεκ Λάιβλι ο δεύτερος έχει τεθεί νοκ άουτ, μετά από χτύπημα στο κεφάλι στο Game 3 της σειράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα