Μάβερικς: Το απίθανο σόου του καταιγιστικού Ντόντσιτς και του τρομερού Ίρβινγκ (vid)

Μάβερικς: Το απίθανο σόου του καταιγιστικού Ντόντσιτς και του τρομερού Ίρβινγκ (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Ο Λούκα Ντότσιτς ήταν σε τρομερή βραδιά και οδήγησε μαζί με τον Ίρβινγκ τους Μάβερικς στους τελικούς του NBA μετά από 13 χρόνια!

Οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επικρατώντας με 124-103 και πανηγύρισαν τόσο την πρωτιά στη Δύση όσο και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε μία καταιγιστική εμφάνιση, παίρνοντας μάλιστα στο τέλος το βραβείο του MVP για τους τελικούς της Δύσης, υπό τις αποδοκιμασίες μάλιστα των φιλάθλων των γηπεδούχων.

Ο Σλοβένος σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 36 πόντους (14/22 εντός παιδιάς, 6/10 τρίποντα) ενώ παράλληλα μάζεψε 10 ριμπάουντ σε 36:35 λεπτά εντός παρκέ. Ιδιαίτερο ωστόσο είναι το γεγονός ότι τους 20 πόντους τους έβαλε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου!

Πλάι στον Ντόντσιτς βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο Κάιρι Ίρβινγκ που τελείωσε και αυτός τον αγώνα με 36 πόντους (14/27 εντός παιδιάς, 4/10 τρίποντα) σε 39:50 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα