NBA: Υπάρχει πλέον νέο μουσείο για τον Λάρι Μπερντ στην Ιντιάνα

NBA: Υπάρχει πλέον νέο μουσείο για τον Λάρι Μπερντ στην Ιντιάνα

bet365

Ένα μουσείο γεμάτο πράγματα από την τεράστια καριέρα του Λάρι Μπερντ άνοιξε στην Ιντιάνα.

Ο Λάρι Μπερντ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του μπάσκετ έχοντας πραγματοποιήσει μία σπουδαία καριέρα στα παρκέ του NBA κατά κύριο λόγο τη δεκαετία του 1980, μετρώντας 3 πρωταθλήματα με τη μοναδική ομάδα στην οποία πέρασε ως παίκτης, τους Μπόστον Σέλτικς. Ο ίδιος μάλιστα για ένα διάστημα πέρασε και από τον πάγκο των Πέισερς, εκεί όπου επέστρεψε πέρυσι ως σύμβουλος.

Στην Ιντιάνα, την περιοχή στης οποίας το κολέγιο ο Μπερντ έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ, έχοντας μάλιστα χάσει ένα πρωτάθλημα του NCAA από εκείνο του Μίσιγκαν όπου έπαιζε ο Μάτζικ Τζόνσον, υπάρχει πλέον ένα μουσείο αφιερωμένο στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.

Μέσα σε αυτό υπάρχουν αναμνηστικά από ολόκληρη την καριέρα του, δηλαδή τόσο από τα χρόνια του λυκείου, όσο και από εκείνα του κολεγίου και του NBA ενώ όπως αποκάλυψε η συμπρόεδρος του μουσείου Τέρι Κόνλεϊ, ο Μπερντ επέμενε η είσοδος να είναι ελεύθερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα