NBA, Σέλτικς: Προπονήθηκε ο Πορζίνγκις, ετοιμάζεται για το Game 1 των τελικών

NBA, Σέλτικς: Προπονήθηκε ο Πορζίνγκις, ετοιμάζεται για το Game 1 των τελικών

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

bet365

Με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις θα παραταχθούν στο Game 1 των τελικών απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς οι Μπόστον Σέλτικς, μιας και ο Λετονός ψηλός επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Η μεγάλη απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις για τους Μπόστον Σέλτικς δεν επηρέασε την ομάδα. Οι Βοστωνέζοι έφτασαν στους τελικούς με χαρακτηριστική άνεση και πλέον μπορούν να υπολογίζουν στον Λετονό ψηλό τους.

Ο Πορζίνγκις, ο οποίος τραυματίστηκε στη σειρά με τους Χιτ και συγκεκριμένα στο Game 4, στη γάμπα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το ESPN, προπονήθηκε με την ομάδα και θα είναι έτοιμος ενόψει του Game 1 των τελικών που ξεκινούν τα ξημερώματα της ερχόμενης Παρασκευής (7/6), με τις τιμές των εισιτηρίων να έχουν εκτοξευθεί.

Ο πολύπειρος ψηλός των Σέλτικς μέτρησε στην κανονική περίοδο 20.1 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.9 μπλοκ στα 30 λεπτά που πατούσε παρκέ!

Ο Πορζίνγκις στην προπόνηση των Σέλτικς

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα