NBA, Ντόντσιτς: Παρακολούθησε τον τελικό της Ρεάλ παρέα με την κόρη του

Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Με δύο φανέλες που γράφουν τα ονόματά τους, ο Λούκα Ντόντσιτς και η κόρη του Γκαμπριέλα παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης και τη 15η κατάκτηση του Champions League απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί να έχει μπροστά του μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του, θέλοντας να φτάσει με τους Μάβερικς ως τον τίτλο του πρωταθλητή του NBA, αλλά δεν ξεχνά το Μαδριλένικο παρελθόν του.

Ο Σλοβένος σταρ είναι οπαδός της Ρεάλ, της ομάδας που ανδρώθηκε μπασκετικά και δεν το κρύβει. Και φυσικά άφησε για λίγο στην άκρη την προετοιμασία του για τους τελικούς του NBA, ώστε να παρακολουθήσει τον τελικό απέναντι στην Ντόρτμουντ που έφερε τελικά τη 15η κούπα στη «βασίλισσα».

Παρέα μάλιστα με την κόρη του Γκαμπριέλα. Ο Ντόντσιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φανέλες της ποδοσφαιρικής Ρεάλ, με την πρώτη φυσικά να έχει το όνομα και τον αριθμό του και τη δεύτερη αυτό της κόρης του που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. Συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το γνωστό «Hala Madrid».

Το story του Ντόντσιτς για τον τελικό της Ρεάλ

1

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα