Ντόντσιτς για την πιο... τρελή ατμόσφαιρα που έπαιξε: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξεκίνησαν με 22-0»

Νίκος Καρφής
Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

O Λούκα Ντόντσιτς τόνισε πως στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η πιο τρελή ατμόσφαιρα που συνάντησε στην καριέρα του.

Οι Μάβερικς προετοιμάζονται για τον πρώτο τελικό κόντρα στους Σέλτικς (7/6, 03:30), θέλοντας να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των τελικών και ρωτήθηκε για την πιο τρελή ατμόσφαιρα που έχει συναντήσει στην καριέρα. Ο Σλοβένος σταρ απάντησε το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν τα προημιτελικά της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το κοινό ήταν... τρελό. Ξεκίνησαν με σερί 22-0. Σκεφτείτε το», ήταν τα λόγια του Luka Magic. Για την ιστορία οι πράσινοι είχαν επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-67 (play off του 2018).

Επιπλέον ο Λούκα Ντόντσιτς είχε μείνει... άφωνος από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, στο Game 5 της σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φέτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα