Μαρκίφ Μόρις: «Ο Αντετοκούνμπο δεν θα είχε δακτυλίδι, αν δεν είχε τραυματίσει τον Ίρβινγκ» (vid)

Μαρκίφ Μόρις: «Ο Αντετοκούνμπο δεν θα είχε δακτυλίδι, αν δεν είχε τραυματίσει τον Ίρβινγκ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Μαρκίφ Μόρις μίλησε για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως αν δεν είχε τραυματίσει τον Καϊρί Ίρβινγκ στη σειρά με τους Νετς, το 2021, δεν θα είχε πάρει το δακτυλίδι του πρωταθλητή!

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται ξανά στους τελικούς του NBA. Και πασχίζει να πάρει ακόμα ένα δακτυλίδι, μετά από εκείνο του 2016 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ανάμεσα στα αφιερώματα που έχουν γίνει για τον γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς,αυτό της New York Post φιλοξενεί και δηλώσεις του συμπαίκτη του, Μαρκίφ Μόρις.

Όπου ανάμεσα σε όσα λέει για τον Ίρβινγκ, κάνει αναφορά με μπόλικα... βέλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Μόρις θυμήθηκε τα play off του 2021, στο δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα των Μπακς μετά από 50 χρόνια.

Όπου οι Μπακς επιβίωσαν στη σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς με 4-3. «Αν ο Γιάννης δεν έβαζε το πόδι του κάτω από τον Ίρβινγκ, τότε δεν θα είχε πρωτάθλημα. Το Μιλγουόκι θα ήταν ακόμα χωρίς πρωτάθλημα. Το ξέρω. Θα τους είχαν... σκουπίσει. Το ξέρουν και αυτοί. Μπορείς να ρωτήσεις οποιονδήποτε στην ομάδα τους», είπε ο Μόρις (με τις αρχικές δηλώσεις να γίνονται στο podcast του Τζεφ Τιγκ).

Η σειρά Νετς - Μπακς

Θυμίζουμε ότι ο Ίρβινγκ τραυματίστηκε στο Game 4, ενώ οι Νετς ήταν μπροστά στο σκορ της σειράς με 2-1. Οι Μπακς επικράτησαν στο Game 4 και ισοφάρισαν σε 2-2, προτού κάθε ομάδα πάρει από μία ακόμα νίκη και η πρόκριση κριθεί σε έβδομο ματς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα