Έξουμ: «Ελπίζω κάποια μέρα να παίξω στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας»

Έξουμ: «Ελπίζω κάποια μέρα να παίξω στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας»

Ο Ντάντε Έξουμ με τη φανέλα της εθνικής Ασυτραλίας

bet365

Ο Ντάντε Έξουμ αποκάλυψε ότι θέλει κάποια στιγμή να παίξει στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν καταφέρει μετά από 13 χρόνια να φτάσουν ξανά στους μεγάλους τελικούς του NBA, αντιμετωπίζοντας τους Μπόστον Σέλτικς. Πέρα από τους Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ, ένας από τους παίκτες που πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου ήταν ο Ντάντε Έξουμ.

Ο 28χρονος φόργουορντ από την Αυστραλία με θητεία μεταξύ άλλων στη Μπαρτσελόνα και την Παρτιζάν, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θέλει να κάποια στιγμή να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας του και να οδηγήσει τους Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν στο πρωτάθλημα, ομάδα στην οποία είναι συνιδιοκτήτης.

«Ελπίζω κάποια μέρα να μπορώ να παίξω σε μία ομάδα και να κάνω το ντεμπούτο μου στο NBL. Αυτό είναι το πλάνο. Θέλω να είμαι όμως ακόμη σε καλό επίπεδο και να παίζω, όχι απλά να πάρω τη θέση κάποιου. Οπότε αν δεν έχουμε κατακτήσει (οι Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν) κάποιο πρωτάθλημα μέχρι τότε, ελπίζω να φέρω εγώ ένα».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα