Ντόντσιτς: Έπαιξε στο Game 2 με ενοχλήσεις σε θώρακα, γόνατο και αστράγαλο (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια για να παίξει στον δεύτερο τελικό με τους Σέλτικς.

Οι Κέλτες επικράτησαν και το Game 2 των τελικών και πλέον βρίσκονται στο 2-0, με τη σειρά να μεταφέρεται στο Ντάλας για τα δύο επόμενα ματς.

Οι Μάβερικς είχαν αμφίβολο τον ηγέτη τους πριν το Game 2. Παρόλα αυτά ο Λούκα Ντόντσιτς έσφιξε τα δόντια και έπαιξε παρά το γεγονός πως ήταν τραυματίας. Ο Σλοβένος γκαρντ ένιωθε ενοχλήσεις σε θώρακα, δεξί γόνατο και αριστερό αστράγαλο. Μάλιστα πριν το τζάμπολ τα είχε και δεμένα, κάτι που έλεγε πολλά.

Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Σπουδαίο triple double που δεν γινόταν να σώσει το Ντάλας.

Ο Ντόντσιτς είναι στην προεπιλογή της Σλοβενίας για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) και μένει να δούμε αν τελικά θα έρθει στη χώρα μας για να βοηθήσει την πατρίδα του να πάει στους Ολυμπιακούς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα