Ίρβινγκ: «Πρέπει να παίξω καλύτερα για τον Ντόντσιτς»

Ίρβινγκ: «Πρέπει να παίξω καλύτερα για τον Ντόντσιτς»

Ντόντσιτς Ίρβινγκ

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο ίδιος πρέπει να παίξει καλύτερα στους τελικούς ώστε να βοηθήσει τον Λούκα Ντόντσιτς.

Στο πρωτάθλημα του NBA, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μπόστον Σέλτις «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους με το βλέμμα στραμμένο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και του δαχτυλιδιού, με την ομάδα της Βοστώνης να βρίσκεται στο 2-0.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ, σε πρόσφατες δηλώσεις του ενόψει του Game 3, αναφέρθηκε στην ανάγκη που νιώθει ο ίδιος να έχει καλύτερη απόδοση στους τελικούς για την ομάδα από το Τέξας και να βοηθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τον συμπαίκτη του, Λούκα Ντόντσιτς.

«Όλα άρχισαν με εμένα να λέω στον "αδερφό" μου ότι πρέπει να παίξω καλύτερα για εκείνον και δίπλα του. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει και οι δύο να παίζουμε καλά και να κάνουμε σωστά τις μικρές λεπτομέρειες, κάνοντας τα πάντα για τη νίκη.

Το κυριότερο είναι ότι πρέπει να αποδεχτώ πως δεν έχω πιάσει τα στάνταρ μου όσο θα ήθελα. Με το να βρίσκομαι πίσω στη Βοστώνη υπάρχει μεγάλη επιθυμία που έχω μέσα μου ώστε να παίξω καλά. Ήθελα να είμαι εκεί για τους συμπαίκτες μου. Ως ανταγωνιστής είναι σπαστικό. Αλλά δεν θέλω αυτό να χαλάσει άλλες μου αποφάσεις που πρέπει να κάνω ως παίκτης».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα