Ντόντσιτς: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με επαφές, έλα τώρα»

Ντόντσιτς: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με επαφές, έλα τώρα»

Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Game 3 όπου και αποβλήθηκε με 6 φάουλ.

Σίγουρα η σειρά των τελικών του NBA για τους Ντάλας Μάβερικς, δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το ήθελαν καθώς μετά και την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς με 106-99, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς πλέον οι αντίπαλοι είναι στο 3-0.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, παρά τα προβλήματα με τραυματισμούς, ήταν για μία ακόμη φορά από τους καλύτερους παίκτες με 27 πόντους, ωστόσο λίγα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης έφτασε τα 6 ατομικά φάουλ και αποβλήθηκε από το ματς.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Game 3 εκφράζοντας μάλιστα ορισμένα παράπονα.

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με επαφές. Δεν θέλω να πω κάτι, αλλά δεν ξέρω… 6 φάουλ στους τελικούς του NBA; Έλα τώρα... Πρέπει να είσαι καλύτερος από αυτό».

Τα δύο τελευταία φάουλ μάλιστα δόθηκαν σε διάστημα μικρότερο των 30 δευτερολέπτων, με τον Σλοβένο να δηλώνει: «Δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Δεν θυμάμαι».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα