Ντέρικ Γουάιτ: Με σπασμένα δόντια σαν τον Ναν, στην απονομή του τίτλου των Σέλτικς (vid)

Ντέρικ Γουάιτ: Με σπασμένα δόντια σαν τον Ναν, στην απονομή του τίτλου των Σέλτικς (vid)

Ο Ντέρικ Γουάιτ.

bet365

Ο Ντέρικ Γουάιτ έσπασε τα δόντια του, σε μία φάση του Game 5 των τελικών, αλλά στην απονομή δεν είχε κανένα πρόβλημα να χαρίσει ένα πελώριο χαμόγελο.

Ο Ντέρικ Γουάιτ αποτέλεσε τον άνθρωπο «κλειδί» για την κατάκτηση του 18ου τίτλου από τους Μπόστον Σέλτικς. Και στο Game 5 απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς το έκανε με στυλ που θύμισε τον Κέντρικ Ναν.

Σε μία διεκδικίκηση της μπάλας, ο Ντέρεκ Λάιβλι των Μάβερικς, έπεσε με το κορμί του πάνω στο κεφάλι του Γουάιτ, με αποτέλεσμα να του... φυτέψει το κεφάλι στο παρκέ!

Ο γκαρντ των Σέλτικς τραυματίστηκε στο στόμα, έχοντας μερικά σπασμένα δόντια να του θυμίζουν τι ακριβώς είχε γίνει. «Είσαι σίγουρα άσχημος», ήταν η πρώτη ατάκα από τα χείλη του Τζέιλεν Μπράουν.

Ο Γουάιτ χαμογέλασε, πήγε στον πάγκο για τις πρώτες βοήθειες. Και στη συνέχεια επέστρεψε στο ματς.

Κατά τη διάρκεια της απονομής χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο, όταν του το ζήτησαν, ενώ εξήγησε ότι «θα έχανα όλα τα δόντια μου για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα