Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαστε περήφανοι για εσένα αγαπητέ Λούκα Ντόντσιτς»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Λούκα Ντόντσιτς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στο πλευρό του πρώην παίκτη της, Λούκα Ντόντσις, μετά το χαμένο πρωτάθλημα του NBA.

Οι Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να στεφθούν ξανά πρωταθλητές του NBA μετά από 16 χρόνια, επικρατώντας των Ντάλας Μάβερικς στο Game 5 με 106-88 και έκαναν με αυτό τον τρόπο το 4-1 στη σειρά.

Κάπως έτσι, η τρομερή σεζόν του Λούκα Ντόντσιτς έφτασε στο τέλος της, με τον Σλοβένο σταρ να κατακτά τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο από 33,9 πόντους με 9,8 ασίστ και 9,2 ριμπάουντ.

Η πρώην του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης, με δημοσίευσή της εξέφρασε τη χαρά του συλλόγου για την πολύ καλή αγωνιστική περίοδο που είχε αναφέροντας:

«Είμαστε περήφανοι για εσένα, αγαπητέ Λούκα Ντόντσιτς. Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα μαζί σας στις επόμενες προσπάθειές σας».

 

Ο Ντόντσιτς είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «βασίλισσας» το 2015, όταν ήταν μόλις 16 ετών ενώ παρέμεινε μέχρι το 2018 όταν και πήγε στο NBA, έχοντας κατακτήσει την Euroleague εκείνης της χρονιάς (είχε βγει MVP της διοργάνωσης και του Final Four).

Η δημοσίευση της Ρεάλ Μαδρίτης

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα