NBA, Τέιτουμ: Υπογράφει το μεγαλύτερο deal στην ιστορία με επέκταση 315 εκατομμυρίων δολαρίων

NBA, Τέιτουμ: Υπογράφει το μεγαλύτερο deal στην ιστορία με επέκταση 315 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Τζέισον Τέιτουμ.

bet365

Με πενταετή επέκταση ύψους 315 εκατομμυρίων δολαρίων, οι Μπόστον Σέλτικς θα κρατήσουν τον Τζέισον Τέιτουμ στο μεγαλύτερο deal της ιστορίας.

Ο Τζέισον Τέιτουμ εδώ και ένα 24ωρο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τους Μπόστον Σέλτικς να κατακτούν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο NBA. Ο σταρ των Κελτών έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του στη σεζόν για να φτάσει στον τίτλο και η ομάδα αναμένεται να τον ανταμείψει.

Με το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο των 315 εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτή είναι η επέκταση που αναμένεται να υπογράψει ο Τέιτουμ, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Μπράιαν Γουίντχορστ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Σέλτικς κλειδώνουν τον Τέιτουμ για μία πενταετία, κάνοντάς τον παράλληλα τον παίκτη με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία, ξεπερνώντας αυτό του Τζέιλεν Μπράουν.

Τη φετινή σεζόν, που έφτασε ως το δαχτυλίδι, ο Τέιτουμ σκόραρε 26.9 πόντους, μαζεύοντας 8.1 ριμπάουντ και μοιράζοντας 4.9 ασίστ μέσο όρο στα 74 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα