NBA, Σανς: Σκέφτονται το ενδεχόμενο Μπρόνι Τζέιμς βλέποντας... στο βάθος ΛεΜπρόν

Λεμπρόν Λέικερς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Φοίνιξ Σανς; Καθόλου απίθανο αν εκείνοι κάνουν Draft τον γιο του, Μπρόνι, όπως αποκάλυψε ο Μπιλ Σίμονς.

Υπάρχει πιθανότητα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να μετακομίσει στους Φοίνιξ Σανς. Μόνο αν ο γιος του Μπρόνι επιλεχθεί από εκείνους στο επερχόμενο Draft. Κάτι που ο Μπιλ Σίμονς, στο podcast του στο Ringer δεν αποκλείει να συμβεί και φυσικά θα... ταράξει τα νερά του NBA εάν υλοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μπρόνι Τζέιμς είναι μέχρι στιγμής πολύ πιθανό να καταλήξει στους Λέικερς, ως πικ 2ου γύρου. Κάτι το οποίο οι Σανς, αν θέλουν να πείσουν τον ΛεΜπρόν θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν, επιλέγοντας στο Νο22.

«Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο Φοίνιξ και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι» ανέφερε ο Μπιλ Σίμονς, ο οποίος τόνισε επίσης ότι ο Μπρόνι θα γίνει Draft στον 1ο γύρο παρά την κακή του περσινή σεζόν, ένεκα της κληρονομιάς του επωνύμου του.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα επηρεάσει και τον ΛεΜπρόν που έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να βρίσκεται στο πλάι του και να αγωνιστούν μαζί έστω για μία σεζόν και μένει να φανεί αν οι Σανς το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης και τον κάνουν συμπαίκτη με τον Κέβιν Ντουράντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα