Μπρόνι Τζέιμς: Ενδιαφέρον από πέντε ομάδες σύμφωνα με τον ατζέντη του

Newsroom
Μπρόνι Τζέιμς

bet365

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα πάρει μέρος στη φετινή διαδικασία του draft και ο διάσημος ατζέντης, Ριτς Πολ, ο οποίος εκπροσωπεί και τον πατέρα του, κάνει λόγο για ενδιαφέρον από πέντε ομάδες!

Ένας ακόμα λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος τη φετινή διαδικασία του draft στο ΝΒΑ (26-27/6) το οποίο θα διεξαχθεί στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν αφορά τον γιο του Λεμπρόν!

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα δοκιμάσει την τύχη του στο φετινό draft του ΝΒΑ, με τις εκτιμήσεις των ειδικών να τον φέρνουν στα χαμηλά στρώματα, αν όχι και εκτός... επιλογής.

Πάντως ο ατζέντης Ριτς Πολ, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος του Λεμπρόν, έκανε λόγο για ενδιαφέρον από πέντε ομάδες! Συγκεκριμένα από τους Λέικερς όπου αγωνίζεται ο πατέρας του, από τους Φοίνιξ Σανς, από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (στο νούμερο 37), από τους Ντάλας Μάβερικς (στο νούμερο 58) και από τους Τορόντο Ράπτορς (στο νούμερο 31).

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα