Λέικερς: Θα επιμείνουν σε trade για τον Ντεζούντε Μάρεϊ

Λέικερς: Θα επιμείνουν σε trade για τον Ντεζούντε Μάρεϊ

Λέικερς: Θα επιμείνουν σε trade για τον Ντεζούντε Μάρεϊ
Ο Ντεζούντε Μάρεϊ αποτελεί στόχο για τους Λέικερς με τους «λιμνανθρώπους» να επιμένουν για trade που θα τον φέρει στο Λος Άντζελες.

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ ανέλαβε τον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς και οι «λιμνάνθρωποι» μπαίνουν σε μία νέα εποχή. Με τους δύο σταρ τους, τον Άντονι Ντέιβις και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο προσκήνιο αλλά και τη διάθεση να ενισχυθούν για να γίνουν μια ομάδα ανταγωνιστική όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Κάτι που τονίζει και ο Σαμς Σαράνια, αφού η πίεση στο front office των Λέικερς είναι αυξημένη. Με τον Σαράνια να αναφέρει πως οι «λιμνάνθρωποι» θα προσπαθήσουν να φέρουν στο Λος Άντζελες τον Ντεζούντε Μάρεϊ.

Έναν παίκτη για τον οποίον ενδιαφέρθηκαν και το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν μπόρεσαν να το υποστηρίξουν με κάποιο trade. Ωστόσο αυτήν τη φορά οι Χοκς ενδέχεται να είναι πιο ελαστικοί, διότι θέλουν να εξερευνήσουν τις πιθανότητες για ένα trade του Τρέι Γιανγκ ή του Ντεζούντε Μάρεϊ.

Με τον τελευταίο να αποτελεί ένα όνομα που θα κάνει... γκελ στο κοινό του Λος Άντζελες, έχοντας την περασμένη σεζόν 22.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο στους Χοκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα