Πιρς: «Αν κερδίσουμε το In-Season Tournament δε θα βάλουμε μπάνερ, αυτό ας το κάνουν οι Λέικερς»

Πολ Πιρς

bet365

Ο Πολ Πιρς μέσα στη χαρά του για το πρωτάθλημα των Σέλτικς, βρήκε την ευκαιρία να... τρολλάρει τους Λέικερς που έμειναν πλέον έναν τίτλο πίσω από τους Κέλτες.

Η κόντρα των Λέικερς με τους Σέλτικς όσον αφορά τους τίλους στο NBA είναι ατελείωτη. Με τους Κέλτες να κατακτούν τον 18ο τίτλο τους και να ξεπερνούν έτσι τους «λιμνανθρώπους», οι οποίοι έχουν μείνει στους 17. Γεγονός που έκανε τον Πολ Πιρς να... τρελαθεί από τη χαρά του.

«Αν κερδίσουμε το In-Season Tournament, δε θα βάλουμε μπάνερ. Αυτό ας το κάνουν οι Λέικερς. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα χαλί και να το βάλουμε στον διάδρομο ή κάτι τέτοιο» ανέφερε σχετικά ο Πιρς.

Οι Λέικερς κατέκτησαν το πρώτο In-Season Tournament στο NBA στα μέσα της φετινής σεζόν, προσπερνώντας έτσι άτυπα τους Σέλτικς, που όμως απάντησαν με το πιο... βαρύ τρόπαιο. Και ο Πολ Πιρς βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί τους αντιπάλους της ομάδας που υποστηρίζει, με την κόντρα των δύο franchise να μην κρύβεται.

Άλλωστε λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Σέλτικς, ο Μάτζικ Τζόνσον τόνισε πως είναι στεναχωρημένος που τους προσπέρασαν σε πρωταθλήματα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα