NBA, ΛαΒίν: Οι λόγοι που Σίξερς και Τζαζ κάνουν πίσω σε ενδεχόμενο trade

Λαβίν

bet365

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ζακ ΛαΒίν, με τους Σίξερς και τους Τζαζ να έχουν τους δικούς τους λόγους ώστε να μην είναι... ζεστοί σε ενδεχόμενο trade.

Ο Ζακ ΛαΒίν αποτελεί ένα από τα ονόματα των ημερών στο NBA. Ο λόγος είναι πως οι Σικάγο Μπουλς ψάχνουν έναν τρόπο να τον ανταλλάξουν και να απαλλαγούν από το βαρύ του συμβόλαιο. Με τον ΛαΒίν να μπαίνει στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου που υπέγραψε τη σεζόν 2022-23 και έχει λαμβάνειν συνολικά 215 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο οι Μπουλς φαίνεται πως δυσκολεύονται να τον τοποθετήσουν σε ένα πακέτο. Οι Κινγκς φαντάζουν αυτήν τη στιγμή το φαβορί για να μπουν σε ένα trade, που ενδεχομένως να φέρει τον Σάσα Βεζένκοβ εκτός Σακραμέντο.

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε από τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, οι ομάδες όπως οι Σίξερς και οι Τζαζ που φαίνεται πως ήταν στις υποψήφιες για να τον αποκτήσουν με trade, κάνουν πίσω στην περίπτωση του ΛαΒίν για τους δικούς τους λόγους. Ο πρώτος φυσικά είναι το οικονομικό. Το βαρύ αυτό συμβόλαιο του ΛαΒίν δε δίνει την απαιτούμενη ευελιξία, πολλώ δε μάλλον στους Τζαζ που θέλουν να επενδύσουν σε άλλα πρότζεκτ.

Από την άλλη, ο ΛαΒίν παρότι κουβαλάει μαζί του το βιογραφικό ενός σκόρερ, οι τραυματισμοί του παραμένουν... αγκάθι. Την περασμένη σεζόν στο Σικάγο πρόλαβε να αγωνιστεί για μονάχα 25 παιχνίδια, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου τον Φεβρουάριο για επέμβαση στο πόδι του. Η σεζόν του έκλεισε με 19.5 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο στα 35 λεπτά που πατούσε παρκέ.

@Photo credits: Chicago Bulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα