NBA, Μπακς: Θα κινηθούν για σημαντικό trade και στη φετινή offseason

NBA, Μπακς: Θα κινηθούν για σημαντικό trade και στη φετινή offseason

Μιλγουόκι Μπακς

bet365

Το ενδεχόμενο να αλλάξει ο κορμός των Μιλγουόκι Μπακς με κάποια κίνηση στη φετινή offseason συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η περσινή σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς έληξε άδοξα. Το κακό ξεκίνημα, η αλλαγή προπονητή και οι τραυματισμοί των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ντέμιαν Λίλαρντ στο φινάλε, έβαλαν... φρένο στην πορεία τους.

Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλουν να επιστρέψουν πολύ πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά. Με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ να αναφέρουν πως θα κινηθούν στη φετινή off season. Όχι βέβαια με κίνηση αντίστοιχη του Ντέμιαν Λίλαρντ, τον οποίο και έφεραν στο Γουινσκόνσιν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ωστόσο, ο Μπράιαν Γουίντχορστ έκανε λόγο για κίνηση που θα αφορά παίκτη του κορμού. Και φυσικά δεν αναφέρεται σε κάποιον από τους Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς ψάχνονται για trade του Λόπεζ

Ο Μπρουκ Λόπεζ αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε αυτά τα χρόνια που οι Μπακς βρίσκονται στο προσκήνιο. Υπάρχουν όμως αρκετοί λόγοι πλέον για τα «Ελάφια» να ψάξουν κάτι διαφορετικό.

Ο Ντοκ Ρίβερς στοχεύει σε κάτι διαφορετικό στην άμυνά του, αφού ο Λόπεζ, όσο καλός rim protector και να είναι, έχει συγκεκριμένη αδυναμία στο pick n' roll, κάτι που σε συνδυασμό με την περιφέρεια των Μπακς αποτέλεσε σημαντικό πρόβλημα. Την ίδια στιγμή ο 36χρονος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχοντας λαμβάνειν 23 εκατομμύρια δολάρια και τον καθιστά ιδανικό asset για να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων, μιας και συγκεντρώνει ενδιαφέρον από ομάδες της λίγκας.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα