NBA, Σέλτικς: Ο Τζέιλεν Μπράουν σκέφτεται πρώτα το... καλοκαίρι και μετά το repeat

NBA, Σέλτικς: Ο Τζέιλεν Μπράουν σκέφτεται πρώτα το... καλοκαίρι και μετά το repeat

Ο Τζέιλεν Μπράουν.

bet365

Να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις στιγμές προτιμά ο Τζέιλεν Μπράουν, που θα σκεφτεί το repeat με τους Μπόστον Σέλτικς μόλις περάσει το καλοκαίρι.

Οι Μπόστον Σέλτικς πριν από μερικές ημέρες κατέκτησαν για 18η φορά τον τίτλο στο NBA. Και όπως είναι λογικό οι τίτλοι... ανοίγουν την όρεξη, με τον Τζέιλεν Μπράουν όμως να μη σκέφτεται, προς το παρόν, την επόμενη σεζόν.

Σε απάντηση που έδωσε στην Boston Globe, σχετικά με τις πιθανότητες των Σέλτικς να διατηρήσουν τα σκήπτρα την επόμενη χρονιά και να κάνουν το repeat, ο Μπράουν προτίμησε να μιλήσει για το... καλοκαίρι.

«Νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία. Σίγουρα έχουμε τις ελπίδες μας. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και σίγουρα πρέπει να μείνουμε υγιείς. Αλλά θα απολαύσουμε το καλοκαίρι πρώτα. Θα απολαύσουμε τη στιγμή και μετά θα επιστρέψουμε» τόνισε ο MVP των φετινών τελικών, που μέτρησε 20.8 πόντους μέσο όρο στα πέντε παιχνίδια απέναντι στους Μάβερικς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα