Ντάλας Μάβερικς: Τσεκάρουν την περίπτωση του Τζέραμι Γκραντ

Ντάλας Μάβερικς: Τσεκάρουν την περίπτωση του Τζέραμι Γκραντ

Newsroom
Τζέραμι Γκραντ

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς φέρεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζέραμι Γκραντ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Ίαν Μπέγκλεϊ έβαλε δυνατά στον χορό τους Ντάλας Μάβερικς όσον αφορά την απόκτηση του... μικρότερου αδερφού του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος θα μπει τη νέα σεζόν στη δεύτερη χρονιά του πενταετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει έναντι 190 εκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι οι Μαβς θα προσπαθήσουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το ενδεχόμενο του trade, στο οποίο ενδεχομένως να χρειαστεί και τρίτη ομάδα προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

Ο Τζέραμι Γκραντ αγωνίστηκε φέτος σε 54 παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και είχε κατά μέσο όρο 21 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 33 λεπτά συμμετοχής. Ενώ σούταρε με 47% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 82% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα