Τίμπεργουλβς: Παραμένει στον πάγκο ο Φιντς

Τίμπεργουλβς: Παραμένει στον πάγκο ο Φιντς

Ο Κρις Φιντς των Μινεσότα Τϊμπεργουλβς

bet365

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επέκτειναν το συμβόλαιο του Κρις Φιντς για τα επόμενα 4 χρόνια, έπειτα από μία εντυπωσιακή σεζόν.

Όπως έκαναν γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Κρις Φιντς αναμένεται να διατηρήσει τα ηνία του πάγκου μέχρι και το 2028, έχοντας υπογράψει τετραετή επέκταση του συμβολαίου.

Ο 54χρονος προπονητής από τις ΗΠΑ, βρίσκεται στην ομάδα από το 2021, έχοντας καταφέρει να την οδηγήσει 3 σερί χρονιές στα Play Off ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έφτασε μέχρι και τους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας όπου και αποκλείστηκαν από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Φιντς βρίσκεται στον χώρο του NBA από το 2011 έχοντας περάσει διαδοχικά από το τεχνικό επιτελείο των Χιούστον Ρόκετς, Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Τορόντο Ράπτορς πριν αναλάβει τους Τίμπεργουλβς.

Η ανακοίνωση των Τίμπεργουλβς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα