Ρέντικ: «Δεν δίνω δεκάρα για τα όσα άκουσα, θέλω να γίνω σπουδαίος προπονητής»

Ρέντικ: «Δεν δίνω δεκάρα για τα όσα άκουσα, θέλω να γίνω σπουδαίος προπονητής»

Ρέντικ

bet365

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Λέικες θέτει ψηλά τον πήχη ενώ απαντάει στην κριτική.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς «άλλαξαν σελίδα» καθώς παρέδωσαν τα ηνία του πάγκου στον Τζέι Τζέι Ρέντικ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό για τη θέση του προπονητή στην ομάδα της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος μάλιστα, μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο έθεσε από νωρίς τον πήχη των προσδοκιών ψηλά ενώ παράλληλα απάντησε με τον τρόπο του στην κριτική που γίνεται ως προς την επιλογή του από τους Λέικερς ενώ δεν έχει προπονήσει ξανά στο παρελθόν.

«Σίγουρα έχω ακούσει τα πάντα. Ήταν πολύ ενδιαφέροντες αυτές οι 6 εβδομάδες. Ωστόσο, δεν δίνω πραγματικά καμία δεκάρα.

Θέλω να προπονήσω τους Λέικερς, θέλω να προπονήσω την ομάδα. Δεν θέλω να διαλύσω τίποτα. Θέλω να γίνω ένας σπουδαίος προπονητής στο NBA και θέλω να πάρω πρωταθλήματα. Επίσης θέλω να εκτοξευθεί η καριέρα των παικτών μου. Αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα