Λέικερς: «Είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Λέικερς: «Είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Λεμπρόν

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς μοιάζουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια.

Δεν είναι λίγα τα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο NBA, με τα σενάρια και τις φήμες να παίρνουν... φωτιά ειδικότερα από τη στιγμή όπου ο γιος του, Μπρόνι, θα συμμετάσχει στο φετινό Draft.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Ντέιβ ΜακΜεναμίν του ESPN, οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον «Βασιλιά» στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια, προσφέροντάς του maximum συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα τις περασμένες ημέρες, ο ΛεΜπρόν λογικά θα αποφασίσει να κάνει Opt out, με την ομάδα από το Λος Άντζελες με τον ίδιο όμως να υπογράφει ξανά. Το χρονικό περιθώριο ώστε να κάνει κάτι τέτοιο είναι μέχρι και τις 29 Ιουνίου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο ΛεΜπρόν είχε κατά μέσο όρο από 25,7 πόντους με 8,3 ασίστ και 7,3 ριμπάουντ σε 35,3 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα