Νικς: Τα πρωταθληματικά... αηδόνια του Villanova ξανάσμιξαν στη Νέα Υόρκη

Νικς: Τα πρωταθληματικά... αηδόνια του Villanova ξανάσμιξαν στη Νέα Υόρκη

Νίκος Καρφής
Οι Νικς

bet365

Πλέον το παζλ ολοκληρώθηκε στους Νικς, με την απόκτηση του Μάικαλ Μπρίτζες που θα συναντήσει τους παλιούς του συμπαίκτες.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Νιου Γιορκ Νικς που εκαναν δικό τους τον Μάικαλ Μπρίτζες, μέσα από trade μαζί με τους Μπρούκλιν Νετς.

Έδωσαν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μαζί με 4 unprotected picks πρώτου γύρου, 1 protected πρώτου γύρου (2025) και ένα unprotected swap στο draft του 2028.

Και τι πέτυχαν με αυτό; Δημιούργησαν ξανά την εντυπωσιακή τετράδα του πανεπιστημίου Villanova. Τζέιλεν Μπράνσον, Μάικαλ Μπρίτζες, Ντόντε Ντιβιτσέντζο και Τζος Χαρτ συνεργάστηκαν για το πρωτάθλημα του 2016, ενώ οι τρεις πρώτοι πήραν και εκείνο του 2018.

Το παρεάκι των Wildcats ξανάσμιξε, με τον Μπρίτζες να ολοκληρώνει το... καρέ και μένει να δούμε αν θα φέρει τις επιτυχίες που έφερε στο Villanova πριν χρόνια.

@Photo credits: bleacher report

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα