2024 NBA Draft: Οι Θάντερ επέλεξαν τον τραυματία Τόπιτς στο νο.12 (vid)

2024 NBA Draft: Οι Θάντερ επέλεξαν τον τραυματία Τόπιτς στο νο.12 (vid)

Οι Θάντερ επέλεξαν τον τραυματία Τόπιτς στο νο.12 του NBA Draft (vid)

bet365

Ο Νίκολα Τόπιτς ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο όμως είδε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να τον επιλέγουν στο νο.12 του 2024 NBA Draft.

O Νίκολα Τόπιτς θεωρείτο δεδομένο ότι θα επιλεγόταν μέσα στην πρώτη πεντάδα του 2024 NBA Draft όμως ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο (μερική ρήξη χιαστού) έριξε τις μετοχές του νεαρού Σέρβου.

Μάλιστα ο Τόπιτς είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης στην rookie σεζόν του στο NBA (2024/25) ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον επέλεξαν στο νο.12 του NBA Draft.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 18.6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ μ.ό, σε 34 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μέγκα Μότσαρτ. Ακολούθως, ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου διέκοψε τον δανεισμό του ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα