GM των Κινγκς για το μέλλον του Βεζένκοβ: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις φήμες»

GM των Κινγκς για το μέλλον του Βεζένκοβ: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις φήμες»

Newsroom
Βεζένκοβ

bet365

Ο General Manager των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ, κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοβ και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «Βασιλιάδες».

Η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοβ εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που ο Βούλγαρος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Σακραμέντο.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο GM των «Βασιλιάδων», Μόντε ΜακΝέρ, κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία γύρω από το μέλλον του Βεζένκοβ, εξηγώντας πως οι Κινγκς θέλουν να βρουν τον τρόπο ώστε να τον αξιοποιήσουν.

Με αφορμή την επιλογή στο νο.13 του 22χρονο γκαρντ του Πρόβιντενς, Ντέβιν Κάρτερ, ο ΜακΝέρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βεζένκοβ, τονίζοντας σχετικά:

«Δεν θα ασχοληθούμε με τις φήμες. Είδαμε τι μπορεί να κάνει πέρυσι και πώς επηρεάζει το παιχνίδι. Είναι προφανώς ένας από τους καλύτερους σουτέρ μας και ελπίζουμε ότι θα βρούμε έναν τρόπο να συνεχίσει να το κάνει αυτό για εμάς και να μας βοηθήσει να πάρουμε νίκες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα