NBA, Πορζίνγκις: Εκτός έως και 6 μήνες μετά την επέμβαση ο Πορζίνγκις

NBA, Πορζίνγκις: Εκτός έως και 6 μήνες μετά την επέμβαση ο Πορζίνγκις

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

bet365

Για περίπου 6 μήνες οι Μπόστον Σέλτικς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος έκανε επέμβαση ένεκα του προβλήματος στο πόδι του.

Το πρόβλημα του Κρίσταπς Πορζίνγκις αποδείχτηκε πολύ πιο σοβαρό από ό,τι φαινόταν. Ο Λετονός ψηλός, που ταλαιπωρήθηκε και κατά τη διάρκεια των φετινών play off του NBA, όχι μόνο δε θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ρίγα, αλλά θα χάσει και το ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Πορζίνγκις υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημά του στην κνήμη και αυτό θα τον κρατήσει εκτός για τους επόμενους 5-6 μήνες. Κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στα παρκέ με τη φανέλα των Σέλτικς από Δεκέμβριο, έχοντας όμως προλάβει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Πορζίνγκις αγωνίστηκε για 57 παιχνίδια κανονικής περιόδου με 20.1 πόντους και 7.2 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ αντίστοιχα στα play off έπαιξε σε 7 παιχνίδια με 12.3 πόντους και 4.4 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα