Βεζένκοβ: Το depth chart των Ράπτορς μετά την προσθήκη του στο ρόστερ

Βεζένκοβ: Το depth chart των Ράπτορς μετά την προσθήκη του στο ρόστερ

Βεζένκοβ

bet365

Πώς μοιάζει το depth chart των Τορόντο Ράπτορς, ειδικότερα στις θέσεις των φόργουορντ, μετά την προσθήκη του Σάσα Βεζένκοβ στο ρόστερ.

Οι Τορόντο Ράπτορς είναι η ομάδα που απέκτησε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ. Μετά και το trade που έκανε με το Σακραμέντο, αφήνοντας τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς στους Κινγκς, ο Βούλγαρος φόργουορντ μετακομίζει στον Καναδά.

Εκεί όπου πλέον οι Ράπτορς έχουν να πάρουν αρκετές κρίσιμες αποφάσεις σε μια χρονια rebuild, μιας και το trade του Πασκάλ Σιάκαμ δεν τους βγήκε σε καλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζόρνταν Νουόρα, που είναι σε καθεστώς unrestricted free agent και πιθανότατα οι Ράπτορς δε θα θελήσουν να συνεχίσουν μαζί του. Στην ουσία, δηλαδή, δεν ανήκει αυτήν τη στιγμή στην ομάδα. Αντ' αυτού περισσότερο τους ενδιαφέρει να κρατήσουν τον Ιμάνουελ Κουΐκλι, που παραμένει restricted free agent και οι Ράπτορς, όπως μεταφέρεται και από τις ΗΠΑ, θα ήθελαν να τον διατηρήσουν.

Στα δεδομένα του Βεζένκοβ, όμως, τα κορμιά που υπάρχουν από τη θέση «3» και πάνω, αριθμητικά του δίνουν τη δυνατότητα να ελπίζει πως μπορεί να πάρει την ευκαιρία του. Εκεί όπου υπάρχουν όμως αρκετοί διπλοθεσίτες, όπως ο Σκότι Μπαρνς, που φυσικά επέκτεινε το συμβόλαιό του πριν από μερικές ημέρες, ο οποίος πατάει τόσο στο «3» όσο και στο «4», ενώ και ο Κέλι Ολίνικ από τη θέση «5», παίρνει λεπτά στο «4». Στις θέσεις των φόργουορντ, ακόμα, υπάρχει και ο Αγκμπάτζι.

Μάλιστα, στο τελευταίο pick τους για το Draft του 2024, οι Ράπτορς γέμισαν με έναν ακόμα φόργουορντ το ρόστερ τους. Ο λόγος για τον Τζόναθαν Μόγκμπο, έναν 22χρονο με ύψος 2.03μ.

Αν οι Ράπτορς επιλέξουν να τον διατηρήσουν, τότε θα παραμείνει στο NBA, ενώ διαφορετικά για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, θα τον τοποθετήσουν στη λίστα των waivers. Μια δεξαμενή στην οποία για 48 ώρες, οποιαδήποτε ομάδα της λίγκας μπορεί να τον υπογράψει με το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς. Αν παρέλθουν οι 48 αυτές ώρες, τότε μένει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό φυσικά να ενδιαφέρονται για να τον φέρει ξανά στην Ευρώπη.

Ο Βεζένκοβ έχει εγγυημένο συμβόλαιο 6.9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024-25, με team option για τη σεζόν 2025-26.

Το Depth Chart των Ράπτορς

  • PG: Κουΐκλι (RFA), Φρίμαν Λίμπερτι, Μίτσελ, Κάρτον (Two way), Σεντ
  • SG: Τρεντ Τζ. (UFA), Μπράουν, Ντικ, Γουόλτερ
  • SF: Μπάρετ, Αγκμπάτζι
  • PF: Μπαρνς, Ολίνικ, Βεζένκοβ, Μόγκμπο, Νουόρα (UFA)
  • C: Ποέλτλ, Μπουσέρ, Τσόμτσε
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα