Βεζένκοβ: «Απίστευτη και μοναδική εμπειρία οι Κινγκς, ανυπομονώ για το μέλλον»

Βεζένκοβ: «Απίστευτη και μοναδική εμπειρία οι Κινγκς, ανυπομονώ για το μέλλον»

Σάσα Βεζένκοβ

bet365

Το ευχαριστώ του Σάσα Βεζένκοβ στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ, μετά το τέλος της παρθενικής του σεζόν στο NBA, αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας γίνει πλέον παίκτης των Τορόντο Ράπτορς μέσω trade. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και MVP της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 5,4 πόντους με 2,3 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε 12,2 λεπτά συμμετοχής.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο instagram αποχαιρέτησε τους «βασιλιάδες», ανεβάζοντας φωτογραφίες από διάφορες στιγμές όπου ήταν παίκτης τους ενώ συμπλήρωσε γράφοντας:

«Το να παίξω την παρθενική μου σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς υπήρξε μία τρομερή και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα. Θα λατρεύω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον.

Η ανάρτηση του Σάσα Βεζένκοβ

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα