ΛεΜπρόν: Δεν ενεργοποιεί την επόμενη σεζόν του συμβολαίου του, θέλει νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς

ΛεΜπρόν: Δεν ενεργοποιεί την επόμενη σεζόν του συμβολαίου του, θέλει νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς

Λεμπρόν

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα απορρίψει την ενεργοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του, αξίας 51.4 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά θα συζητήσει με τους Λέικερς μία νέα συμφωνία.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Τζέιμς έχει διορία μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (29/6) για να ενημερώσει επίσημα τους Λέικερς για την πρόθεσή, αλλά μοιάζει ως δεδομένο ότι θα πει «όχι», μόνο και μόνο για να συζητήσει μαζί τους ένα νέο συμβόλαιο.

Ο ΛεΜπρόν μπορεί να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο αξίας 162 εκατομμυρίων και αυτό θα διεκδικήσει από τους Λέικερς, έχοντας ως δεδομένο ότι πλέον στο ρόστερ της ομάδας ανήκει και ο γιος του, Μπρόνι, επιλογή στο Νο55 του Draft.

Ο 39χρονος παίκτης ολοκλήρωσε τη σεζόν με 25.7 πόντους, 8.3 ασίστ και 7.2 ριμπάουντ σε 71 αγώνες, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος ξεπερνάει τους 40.000 πόντους.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα