Σύμβουλος των Χόρνετς για Μίτσιτς, Ποκουσέφσκι: «Ταιριάζουν στον οργανισμό μας»

Σύμβουλος των Χόρνετς για Μίτσιτς, Ποκουσέφσκι: «Ταιριάζουν στον οργανισμό μας»

Μίτσιτς

bet365

Ο Στιβ Κλίφορντ, πρώην προπονητής και νυν σύμβουλος των Σάρλοτ Χόρνετς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο Σέρβους στην ομάδα του, τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο Στιβ Κλίφορντ βρέθηκε στο Βελιγράδι για το σεμινάριο που φέρει το όνομα του θρυλικού «Ντούσαν Ίβκοβιτς» και ανάμεσα στα πολλά που είπε ήταν και τους Βασίλιε Μίτσιτς και Αλεξέι Ποκουσέφσκι, δύο ονόματα που συνδέονται με την επιστροφή τους στη EuroLeague.

Απ' αυτά που είχε ο Κλίφορντ, ο προπονητής που τελείωσε τη σεζόν στους Χόρνετς και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο του συμβούλου, οι δύο Σέρβοι δεν το... κουνάνε από το ΝΒΑ.

«Το μόνο που με στενοχωρεί, είναι ότι δεν τους πήραμε νωρίτερα. Θα ήταν καλύτερο να τους είχαμε μαζί μας όλη τη χρονιά, είναι δύο παιδιά που ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ποκουσέφσκι, επειδή απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Έκανε βήματα προς τα εμπρός και αυτό ήταν το σημαντικότερο, τώρα όμως πρέπει να έχει και συνέχεια.

Για τον Μίτσιτς η κατάσταση δεν ήταν εύκολη, όμως είχε θετική στάση όταν δεν έπαιζε και συνέχισε να δουλεύει σκληρά. Αυτό μου άρεσε περισσότερο απ' όλα, είναι τρομερός τύπος. Είναι έξυπνος, παίρνει καλές αποφάσεις, όλοι θέλουν να παίζουν μαζί του επειδή δεν είναι εγωιστής», είπε ο Κλίφορντ στη Mozzart.

Αμφότεροι είναι στο ρόστερ της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Μίτσιτς (10.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ) να έχει εγγυημένο συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, ενώ ο Ποκουσέφσκι (7.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ) θα γνωρίζει αν θα μείνει μέχρι τις 8 Ιουλίου.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα