Σίξερς: Τριπλό χτύπημα με Ντράμοντ-Ούμπρε-Γκόρντον

Σίξερς: Τριπλό χτύπημα με Ντράμοντ-Ούμπρε-Γκόρντον

Νίκος Καρφής
Ο Ντράμοντ

bet365

Οι Σίξερς προχώρησαν σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις στη free agency, ενώ κράτησαν τον Ούμπρε.

Tις εντυπώσεις κλέβουν οι Σίξερς στη free agency. Αρχικά η Φιλαδέλφεια είναι το φαβορί για την απόκτηση του Πολ Τζορτζ. Αλλά έχουμε κι άλλα.

Οι Σίξερς βάζουν εμπειρία στη ρακέτα τους, αφού συμφώνησαν με τον Αντρέ Ντράμοντ για διετές συμβόλαιο 10 εκατ. δολαρίων. Ο 31χρονος σέντερ είχε 8.4 πόντους και 9 ριμπάουντ τη σεζόν που πέρασε στους Μπουλς. Θα δίνει ανάσες στον σταρ Τζοέλ Εμπίντ. Επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2021-22.

Ενίσχυση και στην περιφέρεια. Οι Σίξερς προχώρησαν στην απόκτηση του σουτέρ Έρικ Γκόρντον που πήρε ένα από τα τελευταία συμβόλαια της καριέρας του. Πέρυσι είχε 11 πόντους και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ αυτή την εποχή θα δώσει τη μάχη του με τις Μπαχάμες στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Τέλος κράτησαν και τον Κέλι Ούμπρε σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι με διετές συμβόλαιο 16.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Καλύπτουν σιγά σιγά όλα τα κενά τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα