Free agency NBA: Οι σημαντικότερες κινήσεις της πρώτης μέρας

Πόρτερ

bet365

Δείτε τις κορυφαίες κινήσεις της πρώτης μέρας της free agency του ΝΒΑ.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η free agency του ΝΒΑ, αφού αρκετές ομάδες κινήθηκαν στο παζάρι. Οι Σίξερς ήταν εκείνοι πάντως που έκλεψαν την παράσταση με τα όσα έκαναν την πρώτη μέρα. Το Gazzetta παρουσιάζει τις κορυφαίες κινήσεις της free agency

Νικητές οι Σίξερς

Tις εντυπώσεις κλέβουν οι Σίξερς στην πρώτη μέρα free agency. Αρχικά η Φιλαδέλφεια έριξε τη βόμβα, αφού απέκτησε τον Πολ Τζορτζ με 212 εκατ. δολάρια!

Οι Σίξερς επίσης έβαλαν εμπειρία στη ρακέτα τους, αφού συμφώνησαν με τον Αντρέ Ντράμοντ για διετές συμβόλαιο 10 εκατ. δολαρίων. Ενίσχυση και στην περιφέρεια τους, αφού προχώρησαν στην απόκτηση του σουτέρ Έρικ Γκόρντον που πήρε ένα από τα τελευταία συμβόλαια της καριέρας του. Τέλος κράτησαν και τον Κέλι Ούμπρε με διετές συμβόλαιο 16.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ορεξάτοι Κλίπερς

Μπορεί να έχασαν τον Τζορτζ, ωστόσο παίκτης των Κλίπερς θα συνεχίσει να είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, αφού αποδέχθηκε το συμβόλαιο 70 εκατ, δολαρίων. Έτσι ο Καουάι Λέοναρντ θα έχει άλλον έναν σπουδαίο παίκτη δίπλα του. Συμπαίκτης του θα είναι και ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ που επιστρέφει στο ΝΒΑ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ.

Τα υπόλοιπα... ψώνια

Οι Πέισερς διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Τόπιν που είναι Restricted free agent με συμβόλαιο αξίας 60 εκατ. δολαρίων. Η συμφωνία θα είναι για τέσσερα έτη. Εξελίχθηκε σε ικανότατο σουτέρ στην Ιντιάνα.

Σημαντική κίνηση έχουν στα σκαριά και οι Σπερς. Η ομάδα του Πόποβιτς ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κρις Πολ που έμεινε ελεύθερος από τους Γουόριορς.

Εξαιρετική προσθήκη και για τη frontline των Γουίζαρντς, αφού έκαναν δικό τους τον Γιόνας Βαλαντσιούνας με συμβόλαιο 30 εκατ. δολαρίων. Από τους πιο σταθερούς ψηλούς στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.

Έξυπνη κίνηση και για τους Μάτζικ. Η ομάδα από το Ορλάντο κατάφερε να κάνει δικό της τον έμπειρο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. Ήταν ο βασικός σούτινγκ γκαρντ στο πρωτάθλημα των Νάγκετς το 2023 και σε εκείνο των Λέικερς το 2022. Τριετές με 66 εκατ. δολάρια.

Οι Χιτ ήρθαν σε συμφωνία με τον σημαντικό βετεράνο Κέβιν Λοβ για νέο διετές συμβόλαιο αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τέλος ο Κέιντ Κάνινγχαμ υπέγραψε max συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πίστονς, το οποίο θα του αποφέρει 226 εκατ. δολάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα