Βόμβα Σίξερς: Απέκτησαν τον Πολ Τζορτζ με 212 εκατ. δολάρια

Βόμβα Σίξερς: Απέκτησαν τον Πολ Τζορτζ με 212 εκατ. δολάρια

Νίκος Καρφής
Πολ Τζορτζ

bet365

Στην κίνηση της free agency προχωρούν οι Σίξερς, αφού υπογράφουν τον Πολ Τζορτζ.

Ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Πολ Τζορτζ οι Σίξερς και τώρα πλέον το πήγαν στο τελικό βήμα. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο PG13 υπογράφει τετραετές συμβόλαιο (max) αξίας 212 εκατ. δολαρίων με τη Φιλαδέλφεια. H συμφωνία περιλαμβάνει και player option.

Ο Τζορτζ βρέθηκε σε meeting με τους ανθρώπους των Σίξερς και πλέον θα είναι συμπαίκτης με τους Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ. Άλλωστε οι τρεις τους θα ψάξουν παρέα τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Σπουδαία τριάδα δημιουργήθηκε στη Φιλαδέλφεια.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγο καιρό ο Τζόελ Εμπίντ, προσπάθησε να... προετοιμάσει τον Πολ Τζορτζ και τον προσκάλεσε στη Φιλαδέλφεια για να γίνουν συμπαίκτες, κάτι που τελικά έγινε.

Φέτος είχε 22.6 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Κλίπερς. Στο παρελθόν έπαιξε σε Πέισερς, Θάντερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα