Λέικερς: «Συμφωνεί στην μείωση απολαβών ο Τζέιμς και για ΝτεΡοζαν»

Newsroom
Λέικερς: «Συμφωνεί στην μείωση απολαβών ο Τζέιμς και για ΝτεΡοζαν»

bet365

Παραμένει «θετικός» ο Λεμπρόν Τζέιμς σε μείωση αποδοχών για την απόκτηση παικτών, στο προσκήνιο αυτή την φορά ο ΝτεΡόζαν.

Σύμφωνα με το ESPN ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι σύμφωνος σε μείωση αποδοχών και για τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με απώτερο σκοπό να γίνουν μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ της καινούριας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο «βασιλιάς» είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο και φαίνεται να είναι «θετικός» στο να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο με τους Λέικερς, με μειωμένες απολαβές, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ. Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους είναι ο ΝτεΡόζαν από τους Σικάγο Μπούλς. Από τους προηγούμενους, οι Τζέιμς Χάρντεν και Γιόνας Βαλαντσιούνας φαίνεται να έχουν υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ο 34 ετών γκαρντ τη φετινή σεζόν με την φανέλα των Μπουλς είχε μ.ο 24 πόντους, 5.3 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ σε 37.8 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα