Σέλτικς: Τη σεζόν 2025-2026 τα έξοδα του ρόστερ θα φτάσουν τα $450 εκατ.!

Σέλτικς: Τη σεζόν 2025-2026 τα έξοδα του ρόστερ θα φτάσουν τα $450 εκατ.!

Ο Τζέισον Τέιτουμ.

bet365

Τη σεζόν 2025-2026 οι Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε έξοδα για τη στελέχωση του ρόστερ. Με το φόρο πολυτελείας, το κόστος θα διπλασιαστεί!

Οι Μπόστον Σέλτικς έβαλαν πωλητήριο! Και όποιος τους αγοράζει, θα πρέπει να διαχειριστεί ένα πανάκριβο ρόστερ. Ο Τζέιλεν Μπράουν έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Ντέρικ Γουάιτ πήρε μία πανάκριβη επέκταση, ενώ και ο Τζέισον Τέιτουμ αναμένεται να υπογράψει νέο supermax συμβόλαιο.

Όλα αυτά τα δεδομένα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Σέλτικς, τη σεζόν 2025-2026, θα ξεπεράσουν σε αξία τα 200 εκατομμύρια δολάρια! Και σύμφωνα με τους νέους φόρους πολυτελείας που αναμένεται να επιβληθούν (ακολουθώντας και τα νέα salary cap), οι πρωταθλητές του ΝΒΑ θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν... χρυσάφι σε κάθε σεζόν.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, το κόστος για το ρόστερ αναμένεται να φτάσει στα 450 εκατομμύρια δολάρια και να ξεπεράσει κατά πολύ το... ρεκόρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με 382 εκατομμύρια δολάρια (φέτος).

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα