NBA, Γουόριορς: Θα αποσύρουν τη φανέλα του Κλέι Τόμπσον παρά τη μετακίνησή του στους Μάβερικς

Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον

bet365

Μία θέση στον ουρανό του Chase Center υπάρχει κρατημένη για τη φανέλα του Κλέι Τόμπσον, όταν ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να προχωρούν σε αυτήν την κίνηση για να τιμήσουν τη σπουδαία προσφορά του, παρά τη μετακίνηση στους Ντάλας Μάβερικς.

Κλέι Τόμπσον και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δε θα πορεύονται πλέον παρέα. Μετά από 13 χρόνια, οι «πολεμιστές» δε θα έχουν στις τάξεις τους έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ όλων των εποχών, που μαζί με τον Στεφ Κάρι και τον Ντρέιμοντ Γκριν αποτελούσαν τα σημεία αναφοράς αυτής της ομάδας.

Η συνεισφορά του όμως, παρά τη μετακίνησή του στους Μάβερικς, ήταν τέτοια που υποχρεώνει τους Γουόριορς να αποσύρουν τη φανέλα του μετά το τέλος της καριέρας του.

«Η απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών... ηρωικών στιγμών στα Game 6, συνέβαλε στο να καθοριστεί μια ολόκληρη καριέρα. Η κληρονομιά του Κλέι θα ζει για πάντα και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα αποσύρουμε τη φανέλα με το Νο11 στο Chase Center, όπου και θα ενταχθεί στους "αθανάτους" των Γουόριορς, μαζί με όσους βοήθησαν στη διαμόρφωση αυτής της πρόσφατης δυναστείας» έγραφε μεταξύ άλλων το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Γουόριορς για τον Τόμπσον.

Η φανέλα του θα αποσυρθεί στο Chase Center, παρόλο που θα κλείσει σε άλλες πολιτείες αυτήν τη σπουδαία μπασκετική καριέρα για να μείνει έτσι ανεξίτηλο το αποτύπωμα των Splash Brother.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα