Κέμπα Γουόκερ: Έβαλε τέλος στην καριέρα του

Newsroom
Ο Κέμπα Γουόκερ της Μονακό.

bet365

Μετά το πέρασμά του από την Ευρώπη και δη από τη Μονακό, ο άλλοτε NBAer, Κέμπα Γουόκερ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Τους τίτλους στην μεγάλη καριέρα του έριξε ο Κέμπα Γουόκερ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από μήνυμα στα social media.

Μπορεί το πέρασμά του από την Ευρώπη να μην ήταν πετυχημένο καθώς έδειξε να βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη με 750 παιχνίδια στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 19.3 πόντους, 5.3 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ. Στα 34 χρόνια του αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Θέλω να το ξεκινήσω ευχαριστώντας τον Θεό για όλα όσα μου έχει δώσει. Το μπάσκετ έχει κάνει περισσότερα για μένα από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, και είμαι πολύ ευγνώμων για το καταπληκτικό ταξίδι που είχα. Με αυτό, είμαι εδώ για να μοιραστώ ότι αποσύρομαι επίσημα από το μπάσκετ. Όλα αυτά ήταν ένα όνειρο. Όταν κοιτάζω πίσω, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τα πράγματα που πέτυχα στην καριέρα μου.

Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτό το σημείο χωρίς την απίστευτη υποστήριξη που είχα γύρω μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσω - τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και ολόκληρη την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου που έγιναν οικογένεια και τους προπονητές που πίστεψαν σε μένα και έβγαλαν το καλύτερο από εμένα. Το μπάσκετ θα είναι για πάντα μέρος της ζωής μου, οπότε αυτό δεν είναι αντίο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που έρχεται».

Ο Κέμπα Γουόκερ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σάρλοτ Χόρνετς, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντάλας Μάβερικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα