NBA: Ο rookie των Λέικερς χαρακτήρισε GOAT τον Ντουράντ

NBA: Ο rookie των Λέικερς χαρακτήρισε GOAT τον Ντουράντ

Newsroom
Ντάλτον Κνεκτ
Ο 23χρονος rookie των Λος Άντζελες, Ντάλτον Κνεκτ επέλεξε τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο NBA.

Ο νέος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς και καινούριος συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς, Ντάλτον Κνεκτ, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο NBA προχώρησε σε μια δήλωση η οποία σίγουρα θα προκαλέσει ντόρο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, κάτι το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως από φέτος θα μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Λεμπρόν, ενώ υπάρχει πάντα και το δίλλημα με τον Τζόρνταν για την συζήτηση του GOAT.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ο ίδιος ο Κέβιν Ντουράντ είχε αποθεώσει τον Ντάλτον Κνεκτ όσο αγωνιζόταν με την φανέλα του πανεπιστημίου του Τενεσί. Το καινούριο απόκτημα των Λέικερς (17ο Pick στο Ντραφτ) ως παίκτης του Τενεσί στο NCAA σκόραρε κατα μέσο όρο 21.7 πόντους, έχοντας υψηλά ποσοστά στο τρίποντο τα οποία έφταναν το 40%.

@Photo credits: Twitter/Los Angeles Lakers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα