NBA: Ντεμπούτο με τους Λέικερς και ήττα στο Summer League για τον Μπρόνι Τζέιμς (vid)

NBA: Ντεμπούτο με τους Λέικερς και ήττα στο Summer League για τον Μπρόνι Τζέιμς (vid)

Ο Μπρόνι Τζέιμς
Ο Μπρόνι Τζέιμς έπαιξε το πρώτο του ματς ως παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς στο Summer League του NBA, μένοντας ωστόσο σε χαμηλά νούμερα.

Μπορεί οι μεγάλοι αστέρες του NBA να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ή να βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες τους, ωστόσο η δράση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι συνεχίζεται. Για την ακρίβεια έχει αρχίσει πλέον το Summer League όπου οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορους παίκτες πριν την έναρξη της σεζόν.

Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας των παικτών των Λος Άντζελες Λέικερς, βρίσκεται και αυτό του Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος επιλέχθηκε στο 55ο pick και έγινε με αυτόν τον τρόπο συμπαίκτης του πατέρα του, του «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στο πρώτο του ματς ως παίκτης των Λέικερς, ο Μπρόνι ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και σε 21:43 λεπτά εντός παρκέ κατάφερε να σημειώσει 4 πόντους ενώ παράλληλα μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Νικητές του παιχνιδιού αναδείχθηκαν οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι επικράτησαν με 108-94. Από την πλευρά των «βασιλιάδων» ξεχώρισε ο Άντονις Αρμς που τελείωσε τον αγώνα έχοντας 32 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 32:16 λεπτά συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 47-41, 79-66, 108-94

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα