Πίστονς: Νέο συμβόλαιο ο Φοντέκιο

Πίστονς: Νέο συμβόλαιο ο Φοντέκιο

Σιμόνε Φοντέκιο
Ο Σιμόνε Φοντέκιο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Σύμφωνα με τον Έντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Ντιτρόιτ Πίστονς ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα στην οποία έπαιζε από τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το δημοσίευμα, ο 28χρονος Ιταλός φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 16 εκατ. δολάρια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ίδιος άρχισε τη σεζόν ως παίκτης των Γιούτα Τζαζ ενώ μετρούσε κατά μέσο όρο από 10,5 πόντους με 3,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 24,9 λεπτά συμμετοχής.

Ο Φοντέκιο τον Μάρτιο τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς μήνες δράσης, μεταξύ αυτών και το προολυμπιακό τουρνουά με την χώρα του. Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης μεταξύ άλλων από τη Βίρτους Μπολόνια, την Αρμάνι, την Άλμπα Βερολίνου και τη Μπασκόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα