Βεζένκοβ: Απουσιάζει από το ρόστερ των Ράπτορς για το Summer League

Newsroom
Βεζένκοβ Μπράουν
Τους 16 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ τους για το Summer League ανακοίνωσαν οι Τορόντο Ράπτορς, με τον Σάσα Βεζένκοβ να μη βρίσκεται μέσα σε αυτούς.

Οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν γνωστό το ρόστερ με το οποίο θα πορευτούν στο Summer League, με τον Σάσα Βεζένκοβ να μη βρίσκεται σε αυτό. Ο Βούλγαρος φόργουρντ αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, μόλις λυθεί με κάθε επισημότητα η συνεργασία του με τους Ράπτορς, που κατέχουν τα δικαιώματά του ύστερα και από το trade με τους Κινγκς.

Με τον ίδιο να έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει στο NBA, μετά την περσινή του σεζόν στο Σακραμέντο, οι Καναδοί δεν τον συμπεριέλαβαν στη λίστα των παικτών τους για τις αναμετρήσεις του Summer League.

Εκεί όπου για τους Ράπτορς, μεταξύ των 16 παικτών, βρίσκεται ο Γκρέιντι Ντικ, το περσινό Νο13 του Draft, καθώς και ο Τζακόμπι Γουόλτερ που επιλέχθηκε φέτος στο Νο19.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα